Wie schrijft hier?

Jesse de Vries

In 2007 werd ik geïnterviewd door het Nederlandse radioprogramma 'Wiederabst'. Ik ben voormalig lid van de VTM-groep van Nederlandse radiostations en actief lid van de technische dienst.

Sinds een jaar heb ik gewerkt om het nieuwe netwerk operationeel te krijgen. Ik heb ook gewerkt aan het krijgen van een aantal van de oude netwerk weer up and running. We hebben ook een paar nieuwe apparatuur gaan en werken, dat is een goed teken. We zijn in een vrij nieuwe omgeving en er is een heleboel nieuwe software, tools en nieuwe infrastructuur te behandelen. Ik ben ook erg dankbaar voor de hulp en steun die we hebben gehad van de Duitse en Nederlandse gemeenschap. Voor een jaar zijn we op de achterste voet in termen van het vinden van de juiste apparatuur en mensen om dit te laten werken. In 2008 hadden we een netwerk in onze gehuurde kamer in Amsterdam, maar toen het nieuwe systeem werd ingevoerd, hadden we geen andere keuze dan ons eigen netwerk voor het volgende jaar op te bouwen.

Toen ik deze blog in 2013 begon, kon ik een paar wlan repeater in een dag maken. Deze keer heb ik veel wlan repeater gebouwd, dus het is nu mijn dagelijkse werk.

Dus wat is het voordeel van een wlan repeater? Ik ben blij dat je :) In het verleden heb ik altijd een repeater gebruikt om radiogolven af te weren. Echter, toen ik begon mijn blog was ik verbaasd hoeveel mensen graag met meer dan een apparaat om wlan communiceren. Dus besloot ik om een manier te creëren om een draadloos netwerk te creëren, zonder alle apparaten aan te sluiten en ze via dezelfde kabel aan te sluiten. Er zijn vele manieren om dit te doen en ik heb ook mijn eigen draadloze netwerk genaamd "Wireless Networks" op de top van deze. De manier van het netwerk is zeer eenvoudig, er zijn twee soorten netwerken, een is het netwerk van de belangrijkste apparaten en de andere is het draadloze netwerk.

Op sociale media vind je mij als "Jesse's Blog" in het Engels of "Jesse's Blog in het Nederlands". Ik ben ook beschikbaar voor Nederlandstalige bedrijven/bedrijven/organisaties. Stuur me een e-mail als je de inhoud wilt bespreken, een baan wilt aanbieden of gewoon wilt praten.

Wat moet ik doen als mensen me vragen naar wlan-repeaters? Wlan-repeatervergelijk kan worden gesteld als vragen in elke sociale media. Typ de query in het zoekvak voor sociale media en druk op enter. Er zijn verschillende manieren om te vragen: Vraag hoe u een kanaal beschikbaar maakt wanneer het offline is, Hoe kan ik meer informatie krijgen over een specifiek kanaal, Wat is de beste manier om het kanaal te ondersteunen en welke kanalen worden ondersteund door de userbase? Wat moet ik doen als je het juiste antwoord niet vinden? De makkelijkste manier om je te helpen is om me te laten weten hoeveel je hebt uitgegeven en wat je hebt kunnen doen.

Mijn motto is: "Ik hou van de kunst van het maken van software."

Ik ben een van degenen die altijd op zoek naar een nieuwe aanpak om een probleem op te lossen. Ik wil veel verschillende oplossingen voor hetzelfde probleem hebben, en ik probeer zoveel mogelijk te leren en ik probeer graag nieuwe dingen te proberen de hele tijd.

Als ik een probleem op te lossen en ik vind iets dat ik echt leuk vind, besluit ik om dat te maken in een project, en ik begin te leren dat. Ik probeer altijd iets te maken dat ik in de toekomst zou willen zien, of het nu een nieuwe interface is, of een nieuwe functionaliteit, of een nieuwe functie in de toepassing. Zo houd ik de motivatie om te blijven leren. Ik ben niet een zeer technisch persoon, dus soms vind ik dat het veel gemakkelijker om te leren door te experimenteren, niet alleen met wat ik al weet.

Jongeren

Toen ik klaar was met mijn school mijn baan in het netwerk was al in een ander bedrijf (een part-time baan bij een bank) en ik had geen echt werk. Dus besloot ik om mijn vaardigheden aan het werk om andere mensen in het netwerk te helpen om de wifi werkend te krijgen en om hen de voordelen te laten zien.

De website is nu bijna 10 jaar oud en ik heb gewerkt aan het verbeteren en het toevoegen van nieuwe functies. Heeft u opmerkingen, vragen of suggesties, neem dan contact met mij op. Ik ben altijd op zoek naar vrijwilligers om te helpen met de site en mijn tijd is zeer beperkt, dus ik zou echt waarderen als je een kijkje nemen op de lijst van werk hieronder om te zien of je een van dat soort mensen die willen helpen. Nogmaals bedankt voor een bezoek, ik ben blij om alle vragen die je zou kunnen hebben te beantwoorden. U contact met mij opnemen via het contactformulier of via de sociale media-accounts bovenaan de pagina.