Hoe wlan repeater te gebruiken?

Jesse de Vries

gebruik het goed. Het belangrijkste is om het juiste apparaat te krijgen. Dit artikel is geen handleiding. We hebben alleen basiskennis van het gebruik van de apparaten.

1. Inleiding tot wlan repeater

Als we nadenken over hoe een netwerkapparaat te gebruiken, het eerste dat komt naar onze mening is de WiFi-router, maar als je er al een gebruikt, bent u zich ervan bewust dat het apparaat niet altijd een router. In het geval van wlan-repeatervergelijk hebben we niet te maken met een typische router, maar met een "draadloze repeater". Een vergelijking met Laptop I7 8gb Ram weergeven. Een repeater is het draadloze netwerkapparaat. Het bestaat uit twee apparaten: een antenne en een ontvanger. Overweeg een internlinktestrapport.

De ontvanger apparaat is een hardware-apparaat dat wordt gebruikt om het signaal van een netwerk te meten, evenals om een aantal beslissingen over de ontvangst te maken. Het kan signalen van andere netwerken ontvangen en kan die signalen terugsturen naar de antenne. De antenne is het deel van het apparaat dat rechtstreeks is verbonden met het internet. De antenne zendt de signalen van het internet door en zet ze om in een digitale vorm. Het signaal kan een korte golf (5 of 6 kbps) of een middengolf (25 of 50 kbps) zijn. Het ontvangerapparaat heeft een reeks regels, zodat het signalen op verschillende frequenties kan ontvangen. Er zijn verschillende soorten apparaten die u gebruiken om signalen te ontvangen. De meest voorkomende is een eenvoudige radio. De enige functie van de radio is het ontvangen van signalen. Als het signaal afkomstig is van een internetsite (internet), hoeft de radio niet te werken. De antenne moet het signaal in de lagere of hoogfrequente band kunnen ontvangen. Waarom zou ik wlan repeater kopen? Hoe hoger de frequentie, hoe gevoeliger de antenne en hoe langer het signaal zal duren om te worden ontvangen. Om deze redenen is het erg belangrijk dat u kiest voor een hoogwaardige radio met een hoge antenneaanwinst en uitstekende ontvangstprestaties. Dit is de reden waarom ik beveel de antenne types die ik heb genoemd. Echter, het belangrijkste probleem dat ik tegen kom is een gebrek aan kwaliteit antennes met grote, platte, rechthoekige vormen. Ik heb de best presterende antenne in de markt gezien. In de meeste gevallen heeft de antenne een platte of driehoekige vorm. Dit soort antennes zijn gemakkelijk te monteren op een muur, en hun grote oppervlakte stelt hen in staat om het grootste deel van het plafond van een huis te dekken. Het goede nieuws is dat je veel antennes vinden die aan deze eisen voldoen. Een goede optie is de DECT (diax) antenne. Het is een rechthoekige antenne met een grote diameter van 35 mm (1 inch). Ik ben er zeker van dat de meeste mensen zouden overwegen de antenne goed genoeg, maar sommige misschien niet. Ik denk dat dit een goede gelegenheid om aan te tonen dat zelfs rechthoekige antennes kunnen worden gebruikt om uitstekende prestaties te leveren, vooral met een sterke antenne element. De DECT is eenvoudig te bevestigen en te verwijderen. Er is een mount die de antenne aan het plafond monteert, maar je hoeft het niet te installeren. De antenne zal op de berg staan wanneer u hem voor het eerst verwijdert. De antenne heeft twee elementen. De eerste is een high-gain element. Het is gemonteerd op een grote aluminium mast, die fungeert als primaire geleider van de antenne. Dit onderscheidt dit artikel van andere producten zoals Wlan-repeater. De tweede is een low-gain element, dat aansluit op de hoofdvoeding van de radio. Als de antenne te hoog is, krijgt u interferentie van het high-gain element van de antenne en u de radio niet afstemmen.